טיפים לשמור על הגזרה כשנופשים בחו"ל:

תפוחי אדמה ופטריות

קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכונים לתוספות

מאת: מערכת "Diet"

צולם ע"י adie reed

צולם ע"י adie reed

מנות: 4
קלוריות למנה: 281
מידת הקושי: קל

רכיבים:
1 כף שמן
1 בצל בינוני קצוץ דק
200 גרם פטריות טריות/משומרות חתוכות
4 תפוחי אדמה בינוניים קלופים ופרוסים דק
מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:
1. מחממים את השמן ומטגנים בו את הבצל עד שיזהיב. מוסיפים את הפטריות ומטגנים קלות.
2. מוסיפים את תפוחי האדמה ומעט מאוד מים, מתבלים במלח ופלפל, מנמיכים את האש למינימום ומבשלים כשעה.

בתיאבון!

לא ניתן להגיב למאמר זה.