מתכון חזה עוף מתובל עם אורז ובצל סגול:

תבשיל שעועית ותרד

קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכונים לתוספות

מאת: מערכת "Diet"

מנות: 5

צולם ע"י wonderyort

צולם ע"י wonderyort

קלוריות למנה: 194
מידת הקושי: קל

רכיבים:

1 כוס שעועית לבנה מושרית
1/2 ק"ג תרד
1 בצלים גדול
1 עגבנייה
פלפל שחור טחון
1/2 כף שמן לטיגון הבצל
2 שיני שום
1 לימון
מלח

הוראות הכנה:
1. שוטפים את עלי התרד וקוצצים דק.
2. מטגנים קלות בסיר גדול את הבצל.
3. חוצים את העגבניות ומגררים בפומפיה בלי הקליפה, מוסיפים לסיר.
4. מסננים ושוטפים את השעועית המושרית. מכסים במים ומבשלים על אש קטנה, לפחות שלוש שעות.
5. לקראת הסוף מוסיפים את עלי התרד, התבלינים והשום, אם צריך מוסיפים מים. שומרים שהשעועית לא תישרף. מגישים חם עם לימון.

בתיאבון!

לא ניתן להגיב למאמר זה.