מתכון חזה עוף מתובל עם אורז ובצל סגול:

סלט קינואה עם חמוציות מיובשות

קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכוני סלטים > קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכונים לתוספות

מאת: מיה בן אפרים, דיאטנית קלינית ומייסדת Food coaching

סלט קינואה עם חמוציות מיובשות. צולם ע"י tombothetominator

סלט קינואה עם חמוציות מיובשות. צולם ע"י tombothetominator

מרכיבים:

1 כוס קינואה מבושלת

2 כפות חמוציות מיובשות ממותקות, קצוצות
12 אגוזי מלך קצוצים
גבעול סלרי קצוץ
כף של בצל סגול קצוץ דק

הוראות לבישול קינואה:
כוס קינואה
כוס ורבע מים

מבשלים בסיר קטןכ- 15 שעה על אש נמוכה.


אופן הכנת הקינואה:

מוסיפים לסיר את כוס הקינואה ומערבבים עד שכל הקינואה מכוסה בכוס ורבע מים קרים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עם מכסה סגור עד שכל המים נספגים, כ-10-12 דקות. משאירים את המכסה סגור לפחות ל-10 דקות, כדי שהאדים יספגו בקינואה. לקרר את הקינואה, אם מתכוונים לנצלה כסלט קר.


אופן ההכנה
:
לפני ההגשה יש להוסיף כוסברה, נענע, פטרוזיליה
מעט שמן זית
מעט מיץ לימון


ממש לפני ההגשה:

מוסיפים מלח פלפל גרוס טרי ומלח. אוכלים את התבשיל קר.


בתאבון!



לא ניתן להגיב למאמר זה.