איך לשמור על הבריאות בגיל הזהב:

פילה מוסר מאודה בירקות

קטגוריה ראשית > מתכונים > בשר, עוף ודגים

מאת: מערכת Diet

מנות: 2
קלוריות למנה: 300
דרגת קושי: קל

צולם ע"י stu spivack

צולם ע"י stu spivack

רכיבים:
200X2 גרם (סה"כ 4 מנות) פילה דג מוסר או פרידה נקיים מעצמות
1/2 חבילה אספרגוס פרוס דק
3 – 5 עגבניות שרי לפי הטעם
3 שיני שום חצויות
4 כפות יין לבן יבש
2 כפיות שמן זית
פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:
1. מחממים את שמן הזית ושיני השום במחבת גדולה.
2. כאשר השמן חם מאוד, מוסיפים את עגבניות השרי, המלח והפלפל.
3. מוסיפים את היין הלבן, מביאים לרתיחה, ומוסיפים את האספרגוס.
4. מסדרים את הדג על הירקות, כאשר העור כלפי מטה. מכסים את המחבת, ומבשלים על אש בינונית כחמש דקות.

בתיאבון!

לא ניתן להגיב למאמר זה.