לא כל המשמין הוא חטא: מאכלים שכיף וצריך לאכול:

מעטפת חזה עוף בבננה

קטגוריה ראשית > מתכונים > בשר, עוף ודגים

מאת: מערכת Diet

מנות: 6
קלוריות למנה: 326
מידת הקושי: בינוני

צולם ע"י fotoosvanrobin

צולם ע"י fotoosvanrobin

רכיבים:
150X6 גרם חזה עוף, מוכנים לשניצל
6 בננות קטנות
12 פרוסות פסטרמה הודו דלת שומן
מלח ופלפל שחור
תרסיס שמן

הוראות הכנה:

1. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
2. מניחים מעל כל פרוסת חזה עוף בננה קטנה, ומגלגלים ביחד.
3. עוטפים כל גלילה בשתי פרוסות של פסטרמה ומהדקים בעזרת קיסמי עץ.
4. מרססים בתרסיס שמן 6 ריבועי רדיד אלומיניום בגודל שיכסה היטב את הגלילה.
5. מניחים כל גלילה במרכז הנייר ומתבלים במלח ופלפל. מכווצים את הנייר סביב גלילת העוף, כך שתיווצר מעין חבילה אבל לא מהודקת מדי.
6. מניחם את צרורות החזות על תבנית אפיה ואופים כ- 30–40 דקות, או עד שהעוף מוכן. נועצים מזלג כדי לבדוק שהעוף מוכן והנוזלים מהבננה התאדו, ולא יש לאפות עוד.

בתיאבון!

לא ניתן להגיב למאמר זה.