מתכון לזניה בשר דלת שומן:

מרק דגים איטלקי

קטגוריה ראשית > מתכונים > בשר, עוף ודגים > קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכוני מרקים

מאת: מערכת Diet

מנות: 6
קלוריות למנה: 408
מידת הקושי: קל

צולם ע"י avlxyz

צולם ע"י avlxyz

רכיבים:
720 גרם פילה קוד ונסיכת הנילוס חתוכים ביחס  של חצי חצי.
3 כפיות שמן זית
1.5 כוס בצל קצוץ
1.5 כוס פלפל ירוק קצוץ
3/4 כוס קוביות גזר
3/4 כוס גבעולי סלרי קצוצים
2 שיני שום כתושות
1.5 קופסאות גדולות עגבניות מרוסקות (1200 גרם)
1.5 כוס רסק עגבניות
1.5 כוס מים
1/3 כוס יין לבן
3 קוביות אבקת מרק או 2 כפות גדושות
2 עלי דפנה
2 כפות אורגנו טרי קצוץ
מלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם
מעט פפריקה אדומה חריפה

הוראות הכנה:
1. בסיר גדול מחממים את השמן, מוסיפים את הבצל, הפלפל, הגזר, הסלרי והשום, ומאדים תוך כדי ערבוב עד שהירקות מתרככים.
2. מוסיפים את יתר החומרים מלבד הדגים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות נוספות.
3. מוסיפים את הדגים, מערבבים ומבשלים עד שהדגים מתרככים.
4. מוציאים את עלי הדפנה ומגישים.

בתיאבון!

לא ניתן להגיב למאמר זה.