מקלות עוף

קטגוריה ראשית > מתכונים > בשר, עוף ודגים

מאת: מערכת Diet

מנות: 10 מקלות עוף
קלוריות למנה: 200
מידת הקושי: בינוני

רכיבים:

מקלות עוף

מקלות עוף

10 כנפי עוף נקיות
חומרים למשרה:
1 כף עמילן תירס
1 כפית סוכר
1 כפית מלח
1 כפית רוטב סויה לייט
1/2 כפית תערובת תבלינים

חומרים לציפוי:
1/2 כוס קמח
1/2 כוס מים
1 ביצה
3 כפות עמילן תירס
2 כפות שמן
1/2 כפית מלח
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה

הוראות הכנה:
1.מפרקים כל כנף עוף ל-2 חלקים. משתמשים בחלק הדומה לשוק – משחררים את הבשר והעור מהקצה הקטן של כל עצם ומושכים לעבר הקצה הגדול ליצירת מעין כדור.
2.מערבבים את הרכיבים למשרה ושורים בו את מקלות העוף לחצי שעה במקרר כשהן מכוסות.
3.מחממים שמן בווק ומערבבים את החומרים לציפוי. טובלים את מקלות העוף בתערובת ומטגנים בכל פעם 5 מקלות עוף ל-5 דקות תוך כדי שהופכים 2-3 פעמים עד להזהבה.מניחים על נייר סופג.
4.מטגנים את 10 מקלות העוף יחד ל-2-3 דקות עד להשחמה ומניחים על נייר סופג.

הצעות הגשה:
ניתן להגיש בליווי חרדל חם ורוטב חמוץ מתוק לפי הטעם.
הערות נוספות:
בחלק של הכנף בו לא נעשה שימוש ניתן להשתמש להכנת מרק עוף או ציר עוף.

בתיאבון!

לא ניתן להגיב למאמר זה.