מתכון חזה עוף מתובל עם אורז ובצל סגול:

פילה סלמון ברוטב יוגורט ותפוחים

קטגוריה ראשית > מתכונים > בשר, עוף ודגים > מאמרים נבחרים

מאת: מערכת Diet

מנות: 2
קלוריות למנה: 240
מידת הקושי: קל

צולם ע"י nate steiner

צולם ע"י nate steiner

רכיבים:
125X2 גרם (סכ"כ 250 גרם) סלמון
2 תפוחים מגוררים גס בפומפיה
2 כפיות מיונז דל קלוריות
4 כפיות יוגורט טבעי דל שומן (3% – 1%)
4 כפות עירית קצוצה
פלפל שחור טחון טרי

הוראות הכנה:
1.אופים את נתחי הסלמון בתנור בחום בינוני (200 מעלות)
2.מסלקים את העצמות מכל נתח סלמון ומפוררים גס.
3.מערבבים את התפוח המגורר, המיונז והיוגורט ומתבלים בפלפל שחור.
4. שמים את הסלמון במרכז הצלחת ויוצקים את הרוטב. מפזרים למעלה עירית קצוצה לקישוט.

בתיאבון!

לא ניתן להגיב למאמר זה.