מרינדה ים תיכונית לפרגיות על האש

קונים בריא > אוכל בריא > קטגוריה ראשית > מתכונים > בשר, עוף ודגים > כללי > מאמרים נבחרים > קטגוריה ראשית > מתכונים

מרינדה ים תיכונית לפרגיות על האש
רצוי להשרות את הפרגיות למשך לילה כמו כן המרינדה מתאימה לחלקי עוף נוספים
חומרים:

2 יח' בצל פרוס
5 יח' עגבנייה פרוסה
½ כוס שמן זית
1 כוס יין לבן
½ כוס רוטב צ'ילי
¼ כוס קטשופ
2 כפות זעטר
חופן פטרוזיליה קצוצה
10 שיני שום פרוס
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים בקערה ומשרים את הפרגיות למשך לילה.

מוציאים וצולים על גבי רשת גריל, מחבת או צלייה בתנור.
שף מיקי סויסה בן 29 בוגר תדמור הוא אחד השפים המבטיחים בישראל, נציג נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות ובעל מדליות רבות. בעבר שף במסעדת "גספאצו" בהולידי אין ובמסעדות אחרות בישראל. כיום שותף ברשת מסעדות בספרד. ומשמש בנוסף כיועץ קולינרי בארץ ובחו"ל.

לא ניתן להגיב למאמר זה.