מאת: ד"ר דורית מאיר http://www.dorit-meir.com
כרוב מאודה:
חומרים:
ראש כרוב לבן בינוני, חתוך לרצועות,1 בצל גדול, קופסא קטנה של רסק עגבניות , כף קמח, כוס מים,1 שקית ממתיק מלאכותי, 2 עלי דפנה, כף אבקת מרק בטעם עוף, פלפל שחור, פפריקה מתוקה.
אופן הכנה: מטגנים בצל עם כף שמן. מוסיפים את הכרוב ומאדים.
מוסיפים כף מים ואת כל התבלינים פרט לקמח, לרסק וללימון. מבשלים חצי שעה על אש
קטנה ומערבבים מדי פעם. לקראת הסוף מוסיפים את הרסק, הלימון והקמח,
בוחשים היטב עד לרתיחה.
בתיאבון!