פשטידת תפוחי אדמה

קטגוריה ראשית > מתכונים > פשטידות ומאפים

מנות: 10
קלוריות למנה: 274
מידת הקושי: קל

פשטידת תפוחי אדמה

פשטידת תפוחי אדמה

רכיבים:
2 ק"ג תפוחי אדמה מבושלים
10 ביצים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
פטרוזיליה קצוצה
תרסיס שמן לשימון התבנית


הוראות הכנה:

1.משמנים תבנית גדולה בתרסיס שמן.
2.מפרידים את הביצים, מקציפים את החלבונים ומוסיפים את החלמונים.
3.מכינים פירה מתפוחי האדמה ומוסיפים לבלילת הביצים.
4.מוסיפים את התבלינים ואופים בחום בינוני- 180 מעלות כ-40 דקות.


מומלץ להגיש בתוספת סלט ממבחר ירקות העונה.


בתאבון!


מאת: מערכת "Diet".


לא ניתן להגיב למאמר זה.