מאת: מערכת Diet
מנות: 4
קלוריות למנה: 314
מידת הקושי: קל
רכיבים:
4 כרעי עוף
1 קופסה (400 גרם) עגבניות מרוסקות
1 בצל גדול קצוץ
3 שיני שום כתושות
1/6 כוס יין לבן יבש
1 כף שמן זית
2 עלי דפנה
1 מקל קינמון
1/4 כפית אבקת קינמון
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
הוראות הכנה:
1. מחממים את השמן בסיר טפלון גדול, מוסיפים את הבצלים והשום ומטגנים תוך ערבוב עד להזהבה, כ-5 דקות.
2. מוסיפים את העגבניות, כרעי העוף, היין והתבלינים ומביאים לרתיחה.
3. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים עד שהעוף רך, כ- 30 דקות.
4. מוציאים את עלי הדפנה ואת מקל הקינמון.
הצעות הגשה:
ניתן לקשט את המנה בעלי הדפנה ומקל הקינמון שהוצאו מהתבשיל.
בתיאבון!