מתכון לזניה בשר דלת שומן:

אורז מלא ועדשים

קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכונים לתוספות

מאת: מערכת Diet

אורז ועדשים הם פחמימות מורכבות. עדשים עשירים בחלבון ובסיבים תזונתיים. מכילים חומצה פולית, אשלגן וברזל.
אורז מלא עשיר בסיבים תזונתיים, עשיר בויטמינים מקבוצת B, וויטמין E, ובעל ערך גליקמי נמוך.

צולם ע"י alstroros oistros

צולם ע"י alstroros oistros

מנות: 4
קלוריות למנה: 347
מידת הקושי: קל

רכיבים:
1 כוס אורז מלא
1/6 כוס אורז בר
1/6 כוס אורז ווהלני
2/3 קופסא פטריות קטנה
1 בצל בינוני קצוץ
1 גזר גדול מגורר
1 כף שמן
1/3 כוס עדשים
1 כפית מחוקה אבקת מרק עוף
מלח ופלפל
בהרט

הוראות הכנה:
1. משרים את האורז והקטניות במים למס' שעות. מסננים ושוטפים היטב.
2. מאדים בצל בכף שמן, מוסיפים את הפטריות והגזר לבישול קצר ומוסיפים את האורז, הקטניות ותבלינים לפי הטעם. מוסיפים מים כדי כיסוי.
3. מבשלים עד שהמים נספגו. מכסים במגבת ומשאירים מכוסה עוד חצי שעה.

בתיאבון!

לא ניתן להגיב למאמר זה.