טיפים לשמור על הגזרה כשנופשים בחו"ל:

סלט פסטה, בולגרית וירקות

קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכונים לתוספות

מנות: 4
קלוריות למנה: 226
מידת הקושי: קל

סלט פסטה

סלט פסטה

רכיבים:
250 גרם פסטה מסולסלת מבושלת
1/2
חציל גדול חתוך לקוביות על קליפתו
1/2 פלפל אדום חתוך לרצועות
1/2 פלפל צהוב חתוך לרצועות
1/2 פלפל ירוק חתוך לרצועות

50 גרם זיתים שחורים מגורענים וחתוכים, או טבעות זיתים שחורים
100 גרם גבינה בולגרית % 5 שומן חתוכה לקוביות
2 כפות שמן זית משובח
1/4 כוס עלי בזיליקום טריים קצוצים
2-3 שיני שום כתושות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם


הוראות הכנה:

1. קולים את קוביות החציל ואת רצועות הפלפלים.
2. מטגנים קלות את רצועות הפלפל בכף שמן זית.
3. מערבבים את הפסטה בכף שמן זית, מוסיפים את החצילים והפלפלים ומערבבים קלות.
4.מוסיפים את הגבינה הבולגרית, הזיתים השחורים וחומרי הטעם ומערבבים היטב.


בתאבון!


מאת: מערכת "Diet".

לא ניתן להגיב למאמר זה.