מתכון חזה עוף מתובל עם אורז ובצל סגול:

סלט שורשים, ארטישוק ובטטה

קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכוני סלטים

מאת: מערכת "Diet".

מנות: 6
קלוריות למנה: 270
מידת הקושי: קל

צולם ע"י stuart_spivack

צולם ע"י stuart_spivack

רכיבים:
לסלט:
3 לבבות חסה – עלים נקיים וקרועים
3 כפות שמן
8 תחתיות ארטישוק פרוסות לרצועות דקות
2 בטטות בינוניות קלופות וחתוכות לקוביות
3 סלקים מבושלים (הכי נוח אלה שנמכרים בוואקום) חתוכים למקלונים
6 גבעולי סלרי אמריקאי פרוסים דק
3 גזרים חתוכים למקלונים
3 זוקיני או קישואים חתוכים למקלונים
6 גבעולי נענע – עלים

לרוטב:
1/4 כוס שמן קנולה או תירס
1/2 1 תפוז – מיץ וקליפה מגוררת
1/2 1 לימון – מיץ סחוט טרי
3 כפיות ג’ינג’ר מגורר טרי
3 שיני שום קצוצות
4 כפיות דבש
מלח ופלפל שחור טחון טרי

הוראות הכנה:
1.מחממים מחבת טפלון עם שמן ומטגנים את תחתיות הארטישוק, הבטטה והקישואים עד להזהבה וריכוך.
2.מסדרים מצע של עלי חסה, ומניחים עליו את שאר הירקות.
3.מערבבים את כל חומרי הרוטב ויוצקים על הסלט. מערבבים ומגישים.

בתיאבון!

לא ניתן להגיב למאמר זה.