מאת: מערכת Diet
החומרים:
לרוטב
¼ כוס חומץ הדרים (רצוי חומץ הדרים)
2 כפיות שטוחות סוכר (עדיף סוכר חום)
מעט בזיליקום קצוץ
מלח ופלפל
החומרים לסלט:
1 חסה גדולה חתוכה לרצועות
300 גרם דג טונה משומר במיץ טבעי
3 עגבניות
½ בצל
מלפפון אחד
גבעול אחד של סלרי
אופן ההכנה:
מערבבים ביחד את הלימון, החומץ, הסוכר, הבזיליקום והתבלינים.
מסננים את הטונה.
חותכים את העגניות והמלפפון. פורסים את הבצל לעיגולים וחותכים את הסלרי לפרוסות דקות.
מערבבים את הירקות והטונה בקערה גדולה, ויוצקים מעל את הרוטב.
בתאבון!