מאת: מערכת Diet
מנות: 6
קלוריות למנה: 160
מידת הקושי: קל
רכיבים:
3 חצילים בינוניים
2 כפות שמן
2 בצלים בינוניים קצוצים
3 שיני שום קצוצות
1.5 כפות קמח
150 גרם רסק עגבניות
2 כוסות מים
פלפל ומלח לפי הטעם
הוראות הכנה:
1. פורסים חצילים עם הקליפה לפרוסות ושוטחים על מגש, ממליחים ומשהים מס' שעות.
2. מניחים את הפרוסות במסננת וסוחטים מהם את מי המלח.
3. מניחים בתנור בחום גבוה דקות ספורות עד להשחמה.
4. בינתיים מטגנים בצל ושום עד להזהבה. מוסיפים את הקמח, רסק העגבניות, המים, הפלפל והמלח. מערבבים היטב.
5. כשהרוטב רותח מכניסים את פרוסות החצילים לבישול קצר ביותר.
בתיאבון!