טיפים לשמור על הגזרה כשנופשים בחו"ל:

פשטידת כרוב

קטגוריה ראשית > מתכונים > פשטידות ומאפים

מנות: 8
קלוריות למנה: 230
מידת הקושי: קל

צולם ע"י puamelia

צולם ע"י puamelia


רכיבים:

כרוב בינוני קצוץ
7 ביצים טרופות
7 כפות כמויונז
1/2 2 כפות אבקת מרק בצל
7 כפות קמח תופח
1/2 1 כף מלח
שבבי בצל
תרסיס שמן

לקישוט:

4 כפות שומשום

הוראות הכנה:
1. מחממים תנור לחום בינוני- גבוה.
2. מרססים תבנית גדולה חסינת אש בתרסיס שמן.
3. חולטים את הכרוב במים רותחים (אפשר במיקרו).
4. מערבבים את הכרוב עם שבבי הבצל, הביצים, המלח, אבקת המרק, הקמח ו-4 כפות כמויונז.
(שומרים 3 כפות למרוח מעל)
5. משטחים בתבנית האפייה מפזרים שומשום ואופים עד שמשחים כ – 30 דקות.

בתיאבון!

מאת: מערכת "Diet".

לא ניתן להגיב למאמר זה.