אומלט ממולא גבינת שמנת

קטגוריה ראשית > מתכונים > פשטידות ומאפים

מאת: מערכת Diet

מנות: 4
קלוריות למנה: 318
מידת הקושי: קל

צולם ע"י cipher

צולם ע"י cipher

רכיבים:
למלית:
2 גביעי גבינת שמנת לייט 1.5%
2 מלפפונים קטנים חתוכים לקוביות קטנות על קליפתם
1 פלפל אדום חתוך דק מאוד
4 כפות עירית קצוצה
2 כפות עלי ריחן קצוצים
2 בצלים ירוקים קצוצים דק
12 זיתים שחורים מגולענים ופרוסים
מלח, פלפל שחור גרוס

לאומלט:
8 ביצים
8 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח, פלפל שחור טחון טרי
שמן לטיגון או תרסיס שמן

להגשה:

2 גביעי שמנת קלה 9% ( לא הכרחי )

הוראות הכנה:
1. מערבבים בקערה את כל מרכיבי המלית, טועמים ומשפרים תיבול.
2. טורפים בקערה 2 ביצים ו- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה ומתבלים במלח ובפלפל.
3. מחממים מעט שמן במחבת מצופה טפלון או מרססים בתרסיס שמן. יוצקים את תערובת הביצים למחבת ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
4. מעבירים לצלחת, שמים במרכז האומלט מחצית מכמות המלית, מקפלים לשניים או מגלגלים לגליל.
5. באותו אופן מכינים את שאר האומלטים.

הצעות הגשה:
מומלץ להגיש חם עם כף שמנת קלה ליד, לחם קל קלוי וסלט ירקות.

בתיאבון!

לא ניתן להגיב למאמר זה.