הסוף לקנאה: מתכון לפיצה שמותר לאכול
		מאמרים נבחרים > 
קטגוריה ראשית > 
מתכונים > 
מנות ראשונות ונשנושים > 
קטגוריה ראשית > 
מתכונים > 
מתכוני גולשים > 
קטגוריה ראשית > 
מתכונים > 
קטגוריה ראשית > 
מתכונים > 
מתכונים לילדים > 
קטגוריה ראשית > 
מתכונים > 
מתכונים לפי קלוריות > 
קטגוריה ראשית > 
מתכונים > 
מתכונים לתוספות > 
קטגוריה ראשית > 
מתכונים > 
פשטידות ומאפים
   מידע תזונתי:
קלוריות: 106, חלבון: 6 גרם, פחמימות: 16 גרם, שומן: 3 גרם, שומן רווי: 1 גרם, נתרן: 248 מ"ג, סיבים: 3 גרם.
מרכיבים:
3 לחמניות עגולות מחיטה מלאה מחולקות לחצי (6 חצאים)
חצי כוס רוטב פיצה או רוטב פסטה
1/2 כוס גבינת מוצרלה, מגורדת
תוספות לפיצה (לבחור 3):
גזר מגורד
פטריות חתוכות
ברוקולי קצוץ
גושי אננס
פלפל ירוק או אדום קצוץ
קישואים פרוסים
אופן הכנה:
- למרוח כף אחת של רוטב על בכל מחצית לחמנייה.
- בחרו 3 תוספות בצבעים שונים וסדרו אותן בשכבה אחת על-גבי הרוטב.
- פזרו כף אחת של גבינה על כל פיצה.
- הניחו את הפיצות בתבנית עם נייר אפייה ואפו בחום גבוה במשך 10 דקות או עד שהגבינה נמסה.
בתיאבון!