12.11.12 דנה שפינר
דרגת קושי: קל
זמן הכנה: מספר דקות
מרכיבים:
חבילת נענע
חבילת פטרוזיליה
חבילת כוסברה
חמוציות
לימון
שמן זית
מלח פלפל
אופן הכנה:
1. קוצצים את העשבים: נענע, כוסברה, פטרוזילה
ניתן להשמיט את אחד העשבים אם הוא לטעמכם או לשנות את היחס שלהם במנה.
2. מערבבים ומוסיפים חמוציות מבלי לחתוך אותן
3. מתבלים בשמן זית, לימון, ומלח פלפל לפי הטעם ומגישים.
מומלץ לקרר במקרר טרם ההגשה, למי שאוהב סלט קר.
ניתן להוסיף או להחליף את החמוציות באגוזי מלך ו/או צימוקים.
בתיאבון!