לא כל המשמין הוא חטא: מאכלים שכיף וצריך לאכול:

עגבניות ממולאות בסלט סלמון

קטגוריה ראשית > מתכונים > בשר, עוף ודגים

מאת: מערכת "Diet"

מנות: 4
קלוריות למנה: 191
מידת הקושי: קל

צולם ע"י From Argentina With Love

צולם ע"י From Argentina With Love


רכיבים:

300 גרם דג סלמון כבוש
4 עגבניות בגודל בינוני
1/3 כוס סלרי קצוץ
1 כף פלפל ירוק קצוץ
2/3 מיכל גבינה קוטג'
2 כפות רוטב סלט "אלף האיים" דל קלוריות
קורט מלח בצל
קורט פלפל

הוראות הכנה:
1.מסננים את דג הסלמון, מפוררים אותו, ומסלקים את העור והאידרות.
2.מערבבים את הדג המפורר עם הגבינה, רוטב הסלט, הסלרי, הפלפל הירוק, מלח הבצל והפלפל, ומקררים. מקררים גם את העגבניות.
3.מניחים את העגבניות כשהעוקץ שלהן כלפי מטה. חותכים כל עגבנייה ל-6 פלחים כך החתך יגיע רק עד בסיס העגבנייה אך לא יפרק אותה לגמרי. בזהירות מרחיקים את הפלחים זה מזה ומשגיחים שיישארו מחוברים. בוזקים מעט מלח על העגבניות.
4.בכף שמים כחצי כוס מתערובת הדג לתוך כל עגבנייה. מגישים על גבי צלחת מרופדת בעלי חסה ומקשטים בפלח לימון.

הצעות הגשה:

ניתן להגיש על גבי צלחת מרופדת בעלי חסה ולקשט בפלח לימון.

בתיאבון!

לא ניתן להגיב למאמר זה.