עוף הונגרי – פפריקש

קטגוריה ראשית > מתכונים > בשר, עוף ודגים

מאת: מערכת "Diet"

מנות: 6
קלוריות למנה: 424
מידת הקושי: קל

מתכון דיאטה לעוף הונגרי

צולם ע"י virtualern 2

רכיבים:
3 בצלים קצוצים
2 פלפל ירוק קצוץ
2 כפות שמן
6 כרעי עוף ללא עור
קופסה גדולה עגבניות מרוסקות (600 גרם)
3/4 כוס מרק עוף
3 כפות פפריקה מתוקה
3/4 כוס שמנת צמחית

הוראות הכנה:
1. בסיר בינוני מאדים את הבצל והפלפל בכף שמן עד שמתרככים.
2. מוסיפים את כרעי העוף, העגבניות המרוסקות, מרק העוף והפפריקה המתוקה.
מערבבים ומבשלים עד שהעוף מתרכך.
3. מעבירים את העוף לצלחת הגשה.
4. טורפים לתוך הרוטב את השמנת הצמחית ומחממים. יוצקים מעל העוף ומגישים.

בתיאבון!

לא ניתן להגיב למאמר זה.