מתכון לזניה בשר דלת שומן:

כרעי עוף ושומר

קטגוריה ראשית > מתכונים > בשר, עוף ודגים

מאת: מערכת Diet

מנות: 6
קלוריות למנה: 240
מידת הקושי: קל

כרעי עוף ושומר

כרעי עוף ושומר

רכיבים:
4 כרעי עוף, מופרדים לירכיים ולשוקיים
6 ראשי שומר,חתוכים לאורכם
2 כפות שמן לטיגון
2 בצלים גדולים, קצוצים
2 פלפלים אדומים פרוסים
2 גזרים גדולים פרוסים
8 שיני שום קלופות ופרוסות
1 כפית כורכום
קורטוב פפריקה חריפה
2 כפות אבקת מרק
2 כוסות מים

הוראות הכנה:
1.מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן. כאשר הוא מזהיב, מוסיפים את נתחי העוף ומשחימים אותם מכל צידיהם.
2.מוציאים את נתחי העוף ומניחים בצד. לאותו השמן מוסיפים את חצאי השומר וממשיכים לטגן עוד כמה דקות עד להזהבה משני הצדדים.
3.מוסיפים את הגזר, הפלפל, התבלינים והמים. מחזירים את העוף לסיר ומביאים לרתיחה.
4.מכסים את הסיר, מנמיכים את האש תוך שמירה על רתיחה עדינה במשך 20 דקות.
5. מוסיפים את השום הפרוס. וממשיכים בבישול עוד 15 דקות.

בתיאבון!

לא ניתן להגיב למאמר זה.