טיפים לשמור על הגזרה כשנופשים בחו"ל:

קציצות דגים בגריל

קטגוריה ראשית > מתכונים > בשר, עוף ודגים

מנות: 6

קציצות דגים. (צולם ע"י potat0man)

קציצות דגים. (צולם ע"י potat0man)

קלוריות למנה: 352
מידת הקושי: קל

רכיבים:
1 ק"ג פילה נסיכת הנילוס
1/2 1 ביצים קשות
1/2 1 כפות פירורי לחם
3 כפות בצל קצוץ
2 כפיות שמן
1/2 1 כפיות כמון
1/2 1 כפות גדושות פטרוזיליה קצוצה
1/2 1 כפות גדושות שמיר קצוץ
1/2 1 כפיות חוויאג`
מלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם

הוראות הכנה:

1. מחממים את הגריל. טוחנים את הדג במעבד מזון. מוסיפים את שאר החומרים וממשיכים לעבד דקה נוספת.
2. מרפדים תבנית שטוחה בנייר אפייה. צרים בידיים רטובות 12 קציצות מוארכות ומניחים בתבנית.
3. צולים את הקציצות עד להשחמה כ- 5 דקות. הופכים וצולים כ- 3 דקות נוספות.

בתיאבון!

מאת: מערכת "Diet".

לא ניתן להגיב למאמר זה.