לא כל המשמין הוא חטא: מאכלים שכיף וצריך לאכול:

דג בקלה צעיר בגריל

קטגוריה ראשית > מתכונים > בשר, עוף ודגים

מנות: 2

צולם ע"י savory.recipes

צולם ע"י savory.recipes

קלוריות למנה: 168
מידת הקושי: קל

רכיבים:
300 גרם דגי בקלה צעירים מופשרים

לתחמיץ:
1/4 כוס מים
1/4 כוס בצל, פרוס
1 לימון פרוס דק
1 כפית שמן
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 שן שום פרוסה
קורט אבקת חרדל
קורט פלפל

הוראות הכנה:
1. מניחים את הדגים בכלי רחב ושטוח. מערבבים יחד את כל חומרי התחמיץ ויוצקים על הדגים. משהים במקרר למשך הלילה (או כשעה ללא קירור).
2. מוציאים את הדגים מהתחמיץ, מרפדים תבנית גריל ברדיד אלומיניום וקולים את הדגים, 10 דקות מכל צד, יוצקים על הדגים מדי פעם מנוזלי התחמיץ.

הצעות הגשה:
ניתן לעטר בפלחי לימון

בתיאבון!

מאת: מערכת "Diet".

לא ניתן להגיב למאמר זה.