לא כל המשמין הוא חטא: מאכלים שכיף וצריך לאכול:

דג אמנון ברוטב פטריות

קטגוריה ראשית > מתכונים > בשר, עוף ודגים
צולם ע"י stu spivack

צולם ע"י stu spivack

מאת: מערכת Diet

מנות: 4
קלוריות למנה: 352
מידת הקושי: קל

רכיבים:
600 גרם בשר דג אמנון ללא אידרות (פילה)
2 עגבניות פרוסות
1 כוס פטריות קצוצות
1 כוס קישואים, מגוררים וסחוטים
6 כפות פירורי לחם
רבע כוס מיץ לימון
מלח, פלפל שחור ורוזמרין לפי הטעם
2 כפות שמן
תרסיס שמן לשימון התבנית

הוראות הכנה:
1. הדג יתבשל בתנור. מחממים תנור לחום בינוני. מרססים תבנית פיירקס בתרסיס שמן ומניחים בה את הדגים.
2. מחממים במחבת את השמן, מוסיפים את הפטריות והקישואים ומאדים על אש נמוכה עד שיתרככו. מוסיפים את פירורי הלחם וחצי ממיץ הלימון. מתבלים, מערבבים ומסירים מהאש.
3. שוטחים את תערובת הירקות על הדגים שבתבנית, מעטרים בפרוסות העגבניה ומטפטפים על התבנית את שארית מיץ הלימון. אופים כ- 20 דקות.

בתיאבון!

לא ניתן להגיב למאמר זה.