- פורטל דיאטה | תזונה נכונה | כושר גופני והרזיה - http://www.diet.co.il -

דג אמנון ברוטב פטריות

Posted By On 25 בנובמבר 2009 @ 1:13 In בשר, עוף ודגים | Comments Disabled

צולם ע"י stu spivack

צולם ע"י stu spivack

מאת: מערכת Diet

מנות: 4
קלוריות למנה: 352
מידת הקושי: קל

רכיבים:
600 גרם בשר דג אמנון ללא אידרות (פילה)
2 עגבניות פרוסות
1 כוס פטריות קצוצות
1 כוס קישואים, מגוררים וסחוטים
6 כפות פירורי לחם
רבע כוס מיץ לימון
מלח, פלפל שחור ורוזמרין לפי הטעם
2 כפות שמן
תרסיס שמן לשימון התבנית

הוראות הכנה:
1. הדג יתבשל בתנור. מחממים תנור לחום בינוני. מרססים תבנית פיירקס בתרסיס שמן ומניחים בה את הדגים.
2. מחממים במחבת את השמן, מוסיפים את הפטריות והקישואים ומאדים על אש נמוכה עד שיתרככו. מוסיפים את פירורי הלחם וחצי ממיץ הלימון. מתבלים, מערבבים ומסירים מהאש.
3. שוטחים את תערובת הירקות על הדגים שבתבנית, מעטרים בפרוסות העגבניה ומטפטפים על התבנית את שארית מיץ הלימון. אופים כ- 20 דקות.

בתיאבון!


Article printed from פורטל דיאטה | תזונה נכונה | כושר גופני והרזיה: http://www.diet.co.il

URL to article: http://www.diet.co.il/%d7%a7%d7%98%d7%92%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%99%d7%aa/%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%93%d7%99%d7%90%d7%98%d7%94/%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%93%d7%92%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%95%d7%a3-%d7%95%d7%91%d7%a9%d7%a8/2701-%d7%93%d7%92-%d7%90%d7%9e%d7%a0%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%a4%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%95%d7%aa

כל הזכויות שמורות ל © 2009 Diet.co.il.