מתכון חזה עוף מתובל עם אורז ובצל סגול:

כריכי סלמון

קטגוריה ראשית > מתכונים > בשר, עוף ודגים

מנות: 6
קלוריות למנה: 146
מידת הקושי: קל

כריכי סלמון

כריכי סלמון

רכיבים:
220 גרם דג סלמון משומר
6 פרוסות לחם שחור או לחם חי
5 צנוניות צעירות
1 כף בצל ירוק חתוך
1/3 כוס מיונית דלת קלוריות
1 כפית רוטב סויה
1 כפית מיץ לימון
6 עגבניות שרי

הוראות הכנה:
1. מסננים את הדג, מפוררים אותו ומסלקים את האידרות.
2. מנקים את הצנוניות וקוצצים אותן לקוביות קטנטנות.
3. מערבבים היטב את הדג המפורר, הצנוניות והבצל, עם המיונית, רוטב הסויה ומיץ הלימון.
4. מורחים את התערובת על פרוסות הלחם ומקשטים בעגבניות תמר. מגישים את הכריכים פתוחים.

בתיאבון!


מאת: מערכת "Diet".

לא ניתן להגיב למאמר זה.