לא כל המשמין הוא חטא: מאכלים שכיף וצריך לאכול:

גלילי פירות יבשים מדהימים וטעימים

קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכוני גולשים > קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכוני חגים > מתכונים לט"ו בשבט
גם מתכון זה משתתף בתחרות מתכוני טו בשבט 2011
מאת הגולשת : חגית עזר

פירות יבשים

פירות יבשים
רכיבים:
2 ביצים
1/2 כוס סוכר חום
3/4 1 כוס קמח לבן
1 כפית אפיה
100 גר' פירות יבשים מכל הצבעים חתוכים קצוץ
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה :
להקציף את הביצים בשלמותם+הסוכר החום עד לקצף חום בהיר
להוסיף את הפירות יבשים,ואחר כך את הקמח עד שניהיה עיסה אחידה עם נוזלי להוסיף קמח קצת ליצור שני גלילים
ארוכים וטיפה להרטיב את היד לשים את התנור על 180 מעלות לחמם עד שניהיה שחום ואחר כך לצן לפרוס לעוגיות ורצוי לייבש אותם כי זה יוצא יאמי…

רכיבים:

2 ביצים

1/2 כוס סוכר חום

3/4 1 כוס קמח לבן

1 כפית אפיה

100 גר' פירות יבשים מכל הצבעים חתוכים קצוץ

1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה :

להקציף את הביצים בשלמותם+הסוכר החום עד לקצף חום בהיר
להוסיף את הפירות יבשים,ואחר כך את הקמח עד שניהיה עיסה אחידה עם נוזלי להוסיף קמח קצת ליצור שני גלילים
ארוכים וטיפה להרטיב את היד לשים את התנור על 180 מעלות לחמם עד שניהיה שחום ואחר כך לצן לפרוס לעוגיות ורצוי לייבש אותם כי זה יוצא יאמי…

חזרה לכל מתכוני טו בשבט
רוצים לפרסם מתכון שלכם? הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו, כאן.

לא ניתן להגיב למאמר זה.