תפוח עץ אפוי עם פירות יבשים

קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכוני חגים > מתכונים לט"ו בשבט

תפוח

תפוח

גם מתכון זה משתתף בתחרות מתכוני טו בשבט 2011
רוצים להשתתף גם? פרסמו את המתכון שלכם בדף הפייסבוק שלנו ואולי תזכו בפרס

מאת הגולשת: סיגלית

מתכון קל וטעים לט"ו בשבט וגם לשאר ימות השנה:
תפוח עץ זהוב גדול -להוציא את הליבה.

בקערית נפרדת לערבב:
כפית דבש קל,
חופן פירות יבשים (אגוזים, תמרים, צימוקים וכו') חתוכים קטן,
כפית סוכר חום
כפית קינמון

למלא את התפוח בתערובת ולחמם במיקרו בין 5-10 דק' (למי שרוצה אפשר גם להעביר לתנור להמשך חימום).
להגיש עם מעדן וניל קל או כדור גלידה וניל דיאט.

חזרה לכל המתכונים של טו בשבט

רוצים לפרסם מתכון שלכם? הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו, כאן.

לא ניתן להגיב למאמר זה.