מתכון לזניה בשר דלת שומן:

אינגליש קייק לט"ו בשבט

קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכוני גולשים

מאת: הגולשת שולה שמעוני, חדרה

המצרכים:

אינגליש קייק לט"ו בשבט של שולה שמעוני מחדרה

אינגליש קייק לט"ו בשבט של שולה שמעוני מחדרה

2 כוסות קמח
1 ורבע כוסות סוכר
חצי כוס שמן
2 ביצים
2 ורבע כפיות אבקת אפיה
רבע כפית מלח
1 כפית תמצית וניל
1 כפית קליפת תפוז מגורדת
חצי כוס יוגורט
חצי כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
חצי כוס פירות יבשים חתוכים לקוביות (צימוקים, אגוזים, משמשים- מה שאתם אוהבים)

אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל-150 מעלות
2. מערבבים את כל המרכיבים יחד בקערה ושופכים לתבנית אינגליש קייק חד פעמית משומנת.
3. מפזרים עוד קצת צימוקים ואגוזים מעל התערובת בתבנית, ומכניסים לתנור.
4. אופים במשך 45 דקות.
5. כשהעוגה מוכנה ניתן לפזר מעט אבקת סוכר למעלה, לפרוס ולהגיש.

בתיאבון!

4 תגובות ל“אינגליש קייק לט"ו בשבט”

  1. מאת admin:

    מתכון מעולה. מומלץ בחום! האורחים שלי ממש אהבו.

  2. מאת סלבה:

    אפשר להחליף את הסוכר בסוכר חום, או להוסיף מעל סירופ מייפל או סילאן.

  3. מאת juijuy7i:

    yujituyi

  4. מאת משה:

    גם אני ניסיתי את המתכון הזה בט"ו בשבט, ויצא לי ממש טעיםםםםם.