לא כל המשמין הוא חטא: מאכלים שכיף וצריך לאכול:

מאפה גבינה ותפו"א

קטגוריה ראשית > מתכונים > פשטידות ומאפים

מאת:מערכת Diet

תפוח האדמה מחליף לעיתים קרובות את הלחם. כאשר מבשלים את תפוח האדמה בקליפתו, הוא שומר על הערכים התזונתיים שלו.

תפו"א טעים ופריך

שילוב מעולה של גבינה ותפו"א

המצרכים:
4 תפו"א בנוניים רחוצים ומבושלים בקליפתם
3 ביצים
3 כפות קמח מצה
1 גביע של גיל או אשל
50 גרם חמאה מומסת
60 גרם גבינה צהובה מגורדת גס
חצי כף אורגנו יבש
כפית של מיורן מיובש

אופן ההכנה:

חותכים את התפו"א ומרסקים אותו למחית עם הקליפה,
מוסיפים את הביצים, את הגיל והחמאה ומערבבים.
מעבירים לקערה ומוסיפים את הגבינה והתבלינים,משמנים ומקמחים תבנית אפיה.
מניחים את התערובת בתבנית ואופים חצי שעה בחום בינוני כ – 170 מעלות.

לא ניתן להגיב למאמר זה.