מתכון חזה עוף מתובל עם אורז ובצל סגול:

פטריות ממולאות בגבינה

קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכוני סלטים > קטגוריה ראשית > מתכונים > פשטידות ומאפים

מאת: מערכת "Diet"

מנות: 6
קלוריות למנה: 48
מידת הקושי: קל

רכיבים:mashrooms
6 פטריות גדולות טריות
150 גרם גבינה לבנה רכה 5%
3 שיני שום, כתושות
1/2 1 כף פטרוזיליה טריה ,קצוצה
3-4 כפיות חלב דל שומן
מלח ופלפל שחור טחון טרי

הוראות הכנה:
1. קוצצים את רגלי הפטריות. מסדרים את הפטריות על צלחת למיקרוגל כשהצד של הרגל הקצוצה כלפי מטה. אופים 3 דקות בחום גבוה במיקרוגל. אפשר גם לבשל מספר דקות בסיר עם מים ולייבש היטב.
2. מחממים את הגריל לחום בינוני. מערבבים בקערה קטנה את הגבינה, השום, הפטרוזיליה והחלב. טורפים עד שהתערובת חלקה.
3. הופכים את הפטריות ומניחים אותן על תבנית לגריל. ממלאים אותן בתערובת הגבינה, מתבלים וצולים בגריל עד שמשחים מעט. מגישים מיד.

בתיאבון!

לא ניתן להגיב למאמר זה.