לא כל המשמין הוא חטא: מאכלים שכיף וצריך לאכול:

פשטידת בטטות כשרה לפסח

קטגוריה ראשית > מתכונים > פשטידות ומאפים

מנות: 4
קלוריות למנה: 158
מידת הקושי: קל

צולם ע"י andycoan

צולם ע"י andycoan

רכיבים:
400 גרם בטטות מבושלות, קלופות ומעוכות
1 ביצה טרופה
1/2 כפית בהרט
1 כף קמח תופח מיוחד לפסח
חופן עירית קצוצה
1 שן שום כתושה
מלח ופלפל לפי הטעם
2 כפיות שמן זית

הוראות הכנה:
1.מחממים תנור לחום בינוני.
2.משמנים תבנית חסינת חום.
3.בקערה קטנה מערבבים את הביצה, התבלינים והקמח עד לקבלת עיסה חלקה.
4.מבליעים את תערובת הבטטות המעוכות לעיסה, מוסיפים את העירית הקצוצה ומערבבים.
5.יוצקים לתבנית המשומנת ואופים עד שמשחים מעט, 30-20 דקות. מגישים חם.

בתיאבון!

מאת: מערכת "Diet".

לא ניתן להגיב למאמר זה.