מאת: מערכת Diet
מנות: 4
קלוריות למנה: 138
מידת הקושי: קל
רכיבים:
לירקות:
200 גרם תפוחי אדמה קטנים קלופים וחצויים
8 גזרים גמדיים קלופים
12 גבעולי אספרגוס קטנים
100 גרם שעועית צהובה טרייה
100 גרם שעועית ירוקה עדינה
100 גרם במיה צעירה קטומה
לרוטב:
1.5 כפות שמן זית
1.5 כפות מיץ לימון
1.5 כפות לימונית קצוצה
1 שן שום כתושה
1 כף מים
קורט מלח
קורט פלפל שחור
הוראות הכנה:
1. לרוטב: בקערית קטנה מערבבים ביחד היטב את כל רכיבי הרוטב.
2. בסיר אידוי מרתיחים מים.
3. לאחר הרתיחה מאדים את תפוחי האדמה במשך 6 דקות.
4. מוסיפים את הגזרים ואת השעועית ומאדים 5 דקות נוספות.
5. מוסיפים את הבמיה והאספרגוס וממשיכים לאדות עד שכל הירקות רכים אבל פריכים.
6. מסדרים את הירקות על צלחת הגשה. מנערים את הרוטב יוצקים מעל הירקות.
בתיאבון!