מתכון לזניה בשר דלת שומן:

סלט עדשים וגבינת עיזים

קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכוני סלטים

מנות: 6
קלוריות למנה: 214
מידת הקושי: קל

רכיבים:
200 גרם גבינת עיזים פרומעז 17%
250 גרם עדשים ירוקות
2 גזרים בינוניים
1 בצל גדול
חופן פטרוזיליה
4 כפות שמן זית
1 כף רסק עגבניות
1/4 כפית סוכר חום
1/2 כפית חוואייג` לקפה
מלח

הוראות הכנה:
1. בוררים את העדשים, מנקים ומבשלים במים כ- 40 דקות. קוצצים דק את הגזר והבצל, אפשר במעבד מזון.
2. מאדים בשמן זית את התבלינים, מוסיפים את הירקות ומאדים עוד. מוסיפים גם את הסוכר ורסק העגבניות ומבשלים 5 דקות נוספות.
3. מסננים את העדשים מהמים ומוסיפים לירקות. מבשלים ביחד עוד חמש דקות, בזמן הבישול מוסיפים גם את הפטרוזיליה ומתבלים במלח.
4. פורסים את גבינת העיזים לפרוסות דקות, מסדרים על נייר אפייה מוברש בשמן זית, אופים מתחת לגריל כדקה ומחליקים בזהירות על סלט העדשים.

בתיאבון!

לא ניתן להגיב למאמר זה.