לא כל המשמין הוא חטא: מאכלים שכיף וצריך לאכול:

סלט ארטישוק ואשכוליות

קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכוני סלטים

מנות:4

צולם ע"י
צולם ע"י avlxyz

avlxyz

מידת הקושי: קל

קלוריות למנה: 62

רכיבים:

1/2 קופסה (כ-200 גרם) לבבות ארטישוק משומרים
1 אשכולית
3 כוסות עלי חסה קצוצים
2 כפות רוטב סלט איטלקי דל קלוריות
1 כף חומץ
1/2 כפית רוטב רויאל
מלח ופלפל

הוראות הכנה:
1.חוצים את לבבות הארטישוקים.
2.מערבבים היטב את הרוטב עם החומץ, רוטב רויאל, פטרוזיליה, מלח ופלפל. יוצקים את התערובת על לבבות הארטישוקים. מכסים ומקררים במשך 3-4 שעות או למשך הלילה.
3.מקלפים את האשכוליות, מפרקים לפלחים ומסירים את הקרום הדק מכל פלח.
4.מערבבים בקערה גדולה את החסה עם פלחי האשכוליות ולבבות הארטישוק.
5.יוצקים על הסלט את הרוטב שבו היו שרויים הארטישוקים, ומקפיצים קלות כדי לצפות ברוטב את כל מרכיבי הסלט.

בתיאבון!

מאת: מערכת "Diet".

לא ניתן להגיב למאמר זה.