טיפים לשמור על הגזרה כשנופשים בחו"ל:

מרק דלעת

קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכוני מרקים

מנות: 6

מגישים בתוספת שמיר קצוץ או פטרוזיליה  טריה

מגישים בתוספת שמיר קצוץ או פטרוזיליה טריה

קלוריות למנה: 88
מידת הקושי: קל

רכיבים:
1.2 ק"ג דלעת חתוכה לקוביות
6 גזרים גדולים קלופים ופרוסים לפרוסות
0.75 כוס שמיר קצוץ דק
6 כוסות מים
2 כפות אבקת מרק בטעם עוף
מלח
פלפל לבן

הוראות הכנה:
1.בסיר גדול שמים את הדלעת, הגזרים, השמיר והמים ומביאים לרתיחה.
2.מוסיפים את התבלינים ומבשלים על אש נמוכה עד שהירקות מתרככים.
3. מסירים מהאש וטוחנים בעזרת ממחה יד.
4.מגישים בתוספת שמיר טרי קצוץ.

בתיאבון!

מאת: מערכת "Diet".

לא ניתן להגיב למאמר זה.