מתכון חזה עוף מתובל עם אורז ובצל סגול:

מתכון למרק גריסים וירקות

קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכוני מרקים

מנות: 5
קלוריות למנה: 128
מידת הקושי: קל

צולם ע"י stu spivack

צולם ע"י stu spivack

רכיבים:
1/2 כוס גריסים, שטופים ומסוננים
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
1 תפוח אדמה גדול, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 גזר, חתוך לקוביות קטנות
1 כף אבקת מרק בטעם עוף (פרווה)
1/2 כף חמאה, או מרגרינה בטעם חמאה
1 גזר קטן, מגורר
1 בצל קטן, מגורר

הוראות הכנה:
1. שמים בסיר את הגריסים ומוסיפים כ- 10 כוסות מים. מביאים לרתיחה, מתבלים במלח ופלפל ומסירים את הקצף. מכסים ומבשלים על אש נמוכה ביותר שעה וחצי.
2. מוסיפים את תפוחי האדמה, קוביות הגזר ואבקת המרק ומבשלים שעה וחצי נוספת.
3. לקראת סוף הבישול, ממיסים במחבת קטנה את החמאה, ומטגנים את הגזר והבצל המגוררים עד שישחימו מעט. מוסיפים את הירקות המטוגנים לסיר המרק, בוחשים ומבשלים 20 דקות נוספות.

בתיאבון!

לא ניתן להגיב למאמר זה.