מתכון לבלינצ'ס גבינה וצימוקים

קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכוני גולשים

מאת: הגולשת קרין. ק מנתניה

 ראשי contast

בלינצי'ס במלית גבינה וצימוקים מקרין

עבור כמות של 30 – 35 יחידות של בלינצי'ס

הרכיבים לבצק:
4 ביצים
1 וחצי כוסות קמח
1 וחצי כוסות חלב
חצי כפית מלח
2 כפות סוכר
2 כפות שמן
תרסיס שמן או שמן ומחבת טפלון

הרכיבים למלית:
2 קופסאות גבינה לבנה 5%
כף תמצית וניל
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
סוכר (לפי הטעם)
חצי כוס צימוקים (אפשר יותר אם אוהבים)
כפית קינמון טחון

אופן ההכנה:
במערבל לערבב את כל חומרי הבצק עד לקבלת בלילה אחידה. לחמם את המחבת. כשהמחבת חמה להתיז עליה ספריי שמן ולהמתין כמה שניות.
באמצעות מצקת לצקת מהבלילה למחבת (כמות הבלילה לכל בלינצ'ס- חצי מצקת גדולה או מצקת אחת קטנה), להרים את המחבת מהאש ולסובב אותה כך שהבלילה תכסה את כל הקוטר. כשתחתית הבלינצ'ס הצמודה למחבת זהובה, הופכים ומטגנים מהצד השני, ועוברים לבלינצ'ס הבא.

שימו לב: אין צורך לרסס שמן על המחבת אחרי כל חביתית. אפשר אפילו 2-3 בלינצ'סים על כל ריסוס. הבלינצ'ס הראשון בדר"כ יוצא קצת מעוות, אבל מהשני הם יוצאים סבבה.

בשלב האחרון והסופי מערבבים את כל חומרי המלית, יוצקים למרכז הבלינצ'ס כף או כף וחצי מלית, ומגלגלים.

להגשה: ניתן לפזר אבקת סוכר מלמעלה.

בתיאבון!

לא ניתן להגיב למאמר זה.