מתכון חזה עוף מתובל עם אורז ובצל סגול:

קינוח אגסים

קטגוריה ראשית > מתכונים > קינוחים ומתוקים

מאת: מערכת Diet

מנות: 5
קלוריות למנה: 69
מידת הקושי: קל

 אגסים בשלים בגודל בינוני

אגסים בשלים בגודל בינוני

רכיבים:
5 אגסים בשלים בגודל בינוני
1/3 כוס מיץ פטל ממותק ללא סוכר
1 כוס מים
1 כפית שטוחה של קינמון

הוראות הכנה:
1.מקלפים וחוצים את האגסים, מסלקים את הגלעינים ומסדרים בכלי פיירקס שתכולתו 5 כוסות.
2.שמים את הסירופ והמים בסיר בינוני, מוסיפים את הקינמון ומרתיחים. יוצקים את הנוזל על האגסים.
3. מכסים את הכלי ואופים בתנור בחום בינוני (180 מעלות) במשך 20 דקות. מסירים את המכסה, הופכים את האגסים ואופים (ללא מכסה) במשך 5-10 דקות נוספות, עד שהאגסים מתרככים.
4. מגישים את האגסים עם הרוטב.

בתיאבון!

לא ניתן להגיב למאמר זה.