מתכון לזניה בשר דלת שומן:

קציצות ברוטב ארטישוק ופטריות

קטגוריה ראשית > מתכונים > בשר, עוף ודגים

מאת: מערכת Diet

מנות: 5
קלוריות למנה: 355
מידת הקושי: קל

קציצות ברוטב ארטישוק ופטריות

קציצות ברוטב ארטישוק ופטריות

רכיבים:
לקציצות:
250 גרם בשר בקר טחון
250 גרם בשר הודו טחון
1 ביצה טרופה
1/2 1 קישואים מגורדים
1/4 כוס פירורי לחם
מלח ופלפל לפי הטעם
תבלין לקציצות
כמון לפי הטעם

לרוטב:
1 כפית שמן זית
1/2 בצל גדול
1/2 שקית לבבות ארטישוק חתוכים לרצועות
2 גבעולי סלרי קצוצים גס
1/2 קופסת פטריות חתוכות
1/4 כוס יין לבן יבש
2 כפיות אבקת מרק עוף
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

הוראות הכנה:
1. פורסים את הבצל לחצאי עיגולים ומאדים בשמן. מוסיפים את הפטריות, הסלרי והארטישוקים ומאדים עוד מספר דקות.
2. מערבבים את רכיבי הקציצות יחד לתערובת אחידה ויוצרים 10 קציצות.
3. מסדרים את הקציצות מעל הירקות והופכים פעם אחת.
4. מוסיפים את היין ואת התבלינים. מכסים במים רותחים ומבשלים שעה על אש קטנה.

בתיאבון!

לא ניתן להגיב למאמר זה.