טיפים לשמור על הגזרה כשנופשים בחו"ל:

מאפינס בשר טחון

קטגוריה ראשית > מתכונים > בשר, עוף ודגים

מאת: מערכת Diet

צולם ע"י stu spivack

צולם ע"י stu spivack

מנות: 4
קלוריות למנה: 292
מידת הקושי: קל

רכיבים:
8 פרוסות לחם קל רצוי משיפון
160 גרם בשר בקר רזה טחון (10% שומן או פחות)
1/2 בצל גדול, קצוץ
2 כפות פירורי לחם
1 ביצה, טרופה קלות
1 שן שום כתושה
קורט פלפל שחור טחון טרי
4 כפות רוטב ברביקיו

הוראות הכנה:
1. מחממים תנור לחום בינוני-גבוה. מרססים 12 גביעי מאפינס או תבנית שקעים בתרסיס שמן. מניחים בכל שקע פרוסת לחם ולוחצים מעט כך שהפרוסה תקבל את צורת השקע.
2. בקערה בינונית מערבבים את הבשר, הבצל, פירורי הלחם,הביצה,השום והפלפל. מחלקים באופן שווה ובעזרת כף מניחים את תערובת הבשר בתוך השקעים. יוצקים את רוטב הברביקיו באופן שווה מעל.
3. אופים עד שהבשר אפוי ושחום בערך כ- 25 דקות.

בתיאבון!

לא ניתן להגיב למאמר זה.