לאכול בשביל הנפש: מאכלים מרוממי מצב רוח:

חמין חיטה

קטגוריה ראשית > מתכונים > בשר, עוף ודגים

מאת: מערכת Diet

החומרים:

2.5 כוסות של חיטה

1 בצל גדול

6 תפוחי אדמה קטנים

5 ביצים שטופות (לא מבושלות)

4-5 חלקי עוף (עדיף כרעיים)

כפית חוואייג' למרק, כפית כורכום, כף פפריקה מתוקה, כף כמון טחון, מלח ופלפל

1 ראש שום שטוף (עם הקליפה)wheat1

אופן ההכנה:

שוטפים את החיטה.

חותכים את הבצל לטבעות ומטגנים עד להזהבה.

מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים קלות.

חותכים את תפוחי האדמה לרבעים ומוסיפים לסיר.

לאחר כמה דקות טיגון מוסיפים את החיטה, ממלאים במים עד כיסוי.

מוסיפים את השום ואת התבלינים ומערבבים.

מוסיפים את הביצים ומביאים לרתיחה.

מנמיכים את האש ומבשלים כ-40 דקות.

מחממים תנור ל-150 מעלות ומכניסים את הסיר למשך כל הלילה.

לא ניתן להגיב למאמר זה.