מתכון לזניה בשר דלת שומן:

עוגיות תבלינים

קטגוריה ראשית > מתכונים > קינוחים ומתוקים

מאת: מערכת Diet

מנות: 16
קלוריות למנה: 163
מידת הקושי: קל

צולם ע"י  slgckgc

צולם ע"י slgckgc

רכיבים:
80 גרם מרגרינה לייט או מזולה.
6 כפות סוכר חום
4 ביצים
18 כפות קמח
6 כפות שיבולת שועל אינסטנט (40 גרם)
200 גרם תערובת פירות יבשים קצוצים
120 גרם צימוקים קצוצים
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית אבקת סודה לשתייה
1/2 כפית קינמון טחון
1/2 כפית אגוז מוסקט מגורר
1/2 כפית ציפורן טחונה
תרסיס שמן

הוראות הכנה:
1. מחממים תנור לחום בינוני – 180 מעלות.
2. שמים במעבד מזון מצויד בלהב פלסטיק את המרגרינה והסוכר, ומעבדים לתערובת קלילה.
3. בקערה נפרדת מקציפים את הביצים לתערובת קלילה, ומוסיפים לתערובת המרגרינה.
4.מערבבים יחד את יתרת החומרים ומקפלים בעדינות לתערובת המרגרינה והביצים.
5. משמנים את התבנית בתרסיס השמן, ויוצקים את הבלילה לשקעים עד 3/4 מגובהם. אופים כ- 20 דקות, או עד שהעוגיות ישחימו.

בתיאבון!

לא ניתן להגיב למאמר זה.