מתכון לזניה בשר דלת שומן:

מוס שוקולד דיאטטי

קטגוריה ראשית > מתכונים > קינוחים ומתוקים

מנות: 4
קלוריות למנה: 130
מידת הקושי: קל

70 גרם שוקולד מריר מאיכות טובה

70 גרם שוקולד מריר מאיכות טובה


רכיבים:

70 גרם שוקולד מריר מאיכות טובה (רצוי 70% קקאו)
2 חלבונים

להגשה:
120 גרם פירות יער כמו אוכמניות

לקישוט:
עלי מנטה
1 כפית אבקת סוכר

הוראות הכנה:
1. שוברים את השוקולד לחתיכות ומניחים אותו בתוך סיר בינוני, מעל מתקן בן מרי. (סיר גדול הממולא כדי מחצית במים רותחים מעל חום נמוך ).
2. ממיסים את השוקולד ונזהרים שלא יישרף. מורידים מהאש ומצננים מעט.
3. מקציפים את החלבונים בקערה גדולה ויבשה עד שהקצף נוקשה.
4. לוקחים כף מהקצף ומבליעים לתוך השוקולד המומס כדי לרכך אותו.
5. מקפלים לתוך השוקולד את שארית הקצף בעדינות כך שתתקבל תערובת אוורירית.
6. מחלקים את המוס ל-4 כוסות הגשה ומשאירים מקום לפירות. מקררים במקרר עד שהמוס מוצק.
7. מוסיפים את הפירות, מקשטים באבקת סוכר ובעלי מנטה ומגישים.

בתיאבון!

מאת: מערכת "Diet".

לא ניתן להגיב למאמר זה.