טיפים לשמור על הגזרה כשנופשים בחו"ל:

סלט שעועית ירוקה

קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכוני סלטים

מאת: מערכת Diet

מנות: 4
קלוריות למנה: 50
מידת הקושי: קל

צולם ע"י avlxyz

צולם ע"י avlxyz

רכיבים:
200 גרם שעועית ירוקה טרייה
3 גבעולי סלרי אמריקני
1 בצל קטן
1 כף גמבה משומרת קצוצה דק
1/4 כוס רוטב סלט צרפתי דל קלוריות
אורגנו
קורט מלח
עלי חסה שלמים

הוראות הכנה:

1.מנקים את השעועית וחותכים לחתיכות שאורכן 2-3 ס"מ. מבשלים את השעועית עד שתתרכך ומסננים היטב.
2.פורסים את הסלרי והבצל לפרוסות דקות. מפרקים את הבצל לטבעות.
3. מערבבים בתוך צלחת שטוחה את השעועית, הסלרי והבצל.
4.מערבבים היטב את הרוטב עם הגמבה, האורגנו והמלח. יוצקים את הרוטב על הירקות ומערבבים קלות.
5. מכסים ומקררים במשך שעות אחדות או במשך כל הלילה. בוחשים מדי פעם.
6. מרפדים צלוחיות בעלי חסה ומניחים בתוכם את הסלט עם הרוטב.

בתיאבון!

לא ניתן להגיב למאמר זה.