מתכון חזה עוף מתובל עם אורז ובצל סגול:

מרק עוף צח

קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכוני מרקים
צולם ע"י avlxyz

צולם ע"י avlxyz

מנות: 5
קלוריות למנה: 220
מידת הקושי: קל

רכיבים:
3 עצמות גב עוף
1/2 ק"ג כנפי עוף
1/2 בצל גדול חתוך
1/2 כרשה פרוסה
1/2 פלפל אדום גדול חתוך
1 גזר קלוף וחתוך
1 קישוא חתוך
שמיר, פטרוזיליה
1/2 שורש פטרוזיליה
1 כף אבקת מרק

הוראות הכנה:
1. שמים את חלקי העוף והירקות בסיר גדול. ממלאים את הסיר במים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מכסים חלקית את הסיר.
2. מסירים את הקצף, מוסיפים את אבקת המרק ועשבי התיבול ומבשלים כשעה.
3. מסננים את המרק ומצננים אותו היטב. מסירים את השומן שהצטבר למעלה ומקבלים מרק צח.

בתיאבון!

מאת: מערכת "Diet".

לא ניתן להגיב למאמר זה.