טיפים לשמור על הגזרה כשנופשים בחו"ל:

מתכון למרק מינסטרונה

קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכוני מרקים

מנות: 4
קלוריות למנה: 185
מידת הקושי: קל

צולם ע"י stevendepolo

צולם ע"י stevendepolo

רכיבים:
4 כוסות מרק בטעם עוף
1.5 כוסות כרוב לבן חתוך דק
2/3 כוס בצל קצוץ דק
2/3 כוס גזר פרוס דק
2/3 כוס סלרי פרוס
2/3 כוס עגבניות קלופות וקצוצות (אפשר מקופסה)
130 גרם תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לריבועים
1.5 כפיות תערובת עשבי תיבול איטלקיים
כפית מחוקה פלפל שחור
2/3 כוס שעועית ירוקה, חתוכה לחתיכות של 2 ס"מ
2/3 כוס קישואים פרוסים לפרוסות גדולות
2/3 כוס שעועית לבנה או אדומה מבושלת
2/3 כוס פסטה קצרה מבושלת
30 גרם גבינת פרמזן מגוררת

הוראות הכנה:
1. בסיר גדול מביאים לרתיחה את המרק, הכרוב, הבצל, הגזר, הלפת, הסלרי, העגבניות, תפוחי האדמה והתבלינים. מכסים ומבשלים 20 דקות.
2. מערבבים פנימה את השעועית הירוקה והקישואים וממשיכים לבשל עוד 10 דקות.
3. מוסיפים את השעועית הלבנה/האדומה והפסטה ומביאים לרתיחה.
4.יוצקים ל-6 צלחות ומפזרים גבינת פרמזן מלמעלה.

הערות נוספות:
עדיף להשתמש בקישואים כהים

בתיאבון!

מאת: מערכת "Diet".

לא ניתן להגיב למאמר זה.